fbpx

Gruppeforløb for kvinder med spændingshovedpine og stress - Gør noget godt for dig selv NUDet er lidt af et paradoks at vi i vores sundhedssystem får fantastisk effektiv hjælp ved akutte tilstande (infektioner, hjertestop, kraftforløb, knoglebrud,…), men ikke altid ved længerevarende sygdomsforløb. Når du blev fikset overlades du til dig selv med dine bekymringer, angst og måske manglende viden om hvad der nu skal ske.

Hvorfor fik du stress, hjertestop, diabetes, kroniske smerter, eksem, …? Måske har du levet i et usundt miljø med psykisk belastning (stress), ukritisk brug af medicin og mad, for lidt/for meget motion og har levet i ubalance med dine egne værdier? Dette stresser vores helbred og resulterer i sygdom, fordi du angribes på mange fronter.

Ønsker du at komme i balance med dig selv og samtidig opnå en bedre livskvalitet, men du ved ikke hvordan du griber denne livsstilsændring an, så er dette forløb måske noget for dig. Vi alle har en naturlig evne til at helbrede os selv og i dette forløb lærer du teknikker til at aktivere din egen selvhelbredende kraft.

I forløbet arbejder vi med mindfulness, meditation, let gymnastik, afspændingsteknikker, teoretisk viden omkring selvhelbredelse, samt gruppearbejde. Du kommer til at arbejde med dig selv, bliver bevist omkring dine værdier og dine mønstre. Du lærer hvordan du bryder uhensigtsmæssige mønstre og erstatter dem med noget, som gavner dig. Det er nemlig vigtig at have en erstatning for at kunne give afkald på noget andet.

Forløbet vil foregå både indendørs og udendørs. Der er videnskabelig dokumentation for at naturen virker helbredende på os. Derfor vil vi bl.a. praktisere shinrin-yoku. Shinrin-yoku betyder skov badning, og ordineres i Japan faktisk på recept. Naturen styrker blandt andet dit immunsystem, reducerer smerter, sænker blodtrykket, har en gavnlig effekt på din koncentration, reducerer stress, giver en øget følelse af velvære og gavner på humøret.

Når et menneske er i flow med sig selv opleves det som sundhed og livskvalitet.

Praktiske oplysninger

Dato: 8 lørdage kl. 9-12 (7. marts, 21. marts, 4. april, 17. april, 2. maj, 16. maj, 30. maj, 6. juni 2020)

Sted: Værløse Fysioterapi & Idrætsklinikken (Bymidten 11, 3500 Værløse), samt udendørs i Furesø kommune og en enkelt gang på en strand i Nordsjælland. Jeg finder steder, som tager hensyn til deltagernes fysiske formåen.

Antal deltagere: 6

Pris: 8.500,-

Bindende tilmelding.

Sammen er vi stærke

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere