Jeg glæder mig til at høre fra dig

Jeg håber at min hjemmeside har givet dig et indtryk af hvem jeg er og hvad jeg kan hjælpe dig med.


Har du spørgsmål er du hjertelig velkommen til at sende mig en mail med dit navn og telefonnummer og spørgsmål på kontakt@barbarajuen.dk. Du kan også ringe til mig, men jeg tager aldrig opkald, mens jeg er i en session, da mine kunder fortjener min 100 % opmærksomhed.

Sådan kan du få en tid hos mig

Du skriver en mail til mig, hvor du fortæller kort om dig, dine udfordringer, dine ønsker og dit telefonnummer. Jeg kontakter dig snarest. Før vi starter et samarbejde laver vi et matchkald for at sikre os at vi er det rette match.

Mine klienter har ubegrænset adgang til mig (efter aftale). Dvs. jeg kan kontaktes alle hverdage kl. 8 til kl. 20. Og i akutte tilfælde også i weekenden og helligdage og efter kl. 20.

Hvad koster det?

Mine priser kan du finde her

Hvad er adressen?

Vi kan mødes på min fysioterapiklinik i 3500 Værløse eller på mit hyggelige kontor i 3520 Farum.

Eller også kan vi mødes udenfor i den skønne natur i Furesø kommune. At mødes i naturen er noget ganske særligt. Naturen kan sænke din puls, dit blodtryk og har en afstressende effekt. Husk praktisk tøj. 

Hvordan mødes vi?

Vores samtaler foregår på Teams, telefon, mail og SMS. Det giver fleksibilitet i en travl hverdag og du sparer masser af transporttid.

De første coachingsessioner kan vi afholde i Farum, hvis du ønsker det.

Når du har akut behov for mig, så sender du mig en SMS og jeg vender hurtigst muligt tilbage. Hvis det kan vente, så sender du mig en mail og du kan forvente svar fra mig indenfor 24 timer. Vi finder ud af hvilken kommunikationsform der fungerer bedst i en given situation. Nogle gange kan det være et kort opkald, andre gange skal det være en længere coachingsession og nogle gange kan det være nok med et SMS svar. 

GPDR

Under hver session tager jeg notater, som er med til at bevare overblikket. Notaterne opbevarer jeg et sikkert sted og jeg overholder GPDR. Alt mellem os er fortroligt og jeg har tavshedspligt. 

Afbud

Der kan altid ske et eller andet uforudset i vores liv. Og det har jeg fuld forståelse for. Hvis muligt vil jeg bede dig om at melde afbud senest 24 timer før. Det giver mig nemlig mulighed for at kunne hjælpe et andet menneske.

Har du behov for at aflyse kan du sende mig en mail på kontakt@barbarajuen.dk. Ikke-aflyste coaching sessioner beregner jeg som fuld session.

Lidt flere praktiske informationer

Forandring tager tid

Tillad dig at være tålmodigt med dig selv. Ligesom du vil være med andre.

Forandring kræver mod

Du vil opleve frustration, frygt og modstand. Det er ganske normalt. Du er igang med at forlade kendt land, som du er tryg i. 

Du er på vej til noget nyt, noget som du måske ikke kender endnu. Noget nyt. 

Og derfor vil du opleve modstand som vil vise sig som frygt, frustration, irritation, vrede eller ondt i maven.

“Det kræver mere mod at ændre sin mening, end at forblive den tro”

​- Willy Brandt, 1913-1992

Coaching er en proces, som kan føre dig til steder, du kun drømte om​

At starte i et coaching forløb er en spændende rejse, som kræver mod. Mod, fordi du ikke ved hvad der sker undervejs. Du har selvfølgelig et mål, men du skal overkomme dine forhindringer, som indtil nu har spændt ben for dig og dermed forhindret dig i at realisere dine drømme.

Men når du har erkendt dine forhindringer, så er der noget at arbejde med, og det er nu nye døre åbner sig. Og det føles som en enorm lettelse at åbne nye døre, og opdage hvad der gemmer sig bag dem.

“The point of no return”, hvor du siger farvel til noget. Men samtidig får du noget nyt, noget bedre i stedet for.​

"Tak for chancen til bedre selvindsigt/coaching , det har været værdifuldt. Jeg har fået bekræftet, og alligevel til min egen undren, at personlig udvikling er en evig rejse. Jeg er spændt på fremtiden og det arbejde jeg har foran mig for at leve bedre, og være tro mod mit bedste jeg. Det binder dårlig energi ikke at gøre det og har mange konsekvenser, som forstyrrer et godt flow. Du har været behagelig, rolig, positiv og med smil vist mig vejen, jeg ikke selv kunne finde."​

MONA (72 ÅR)​

​Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag nyheder og gode råd direkte i din indbakke. 

Ved tilmelding accepterer du min Cookies- og privatlivspolitik.​

Coaching ved Barbara Juen​

Bymidten 11, 1 3500 Værløse​

Tlf. 30 54 47 80

facebook   instagram