​Hej og velkommen!

♥ Hvem er jeg?

Mit navn er Barbara Juen.

Udover personlig coach og fysioterapeut er jeg også gift med Niels, har to hunde og fire høns. Og jeg elsker at være i naturen, hvor jeg finder ro. Jeg er født og opvokset i Østrig og derfor kan der være nogle skrivefejl i mine tekster.

♥ Relationer mellem mennesker

Tætte, kærlige og omsorgsfulde relationer er vigtige for os alle. Der er plads til os alle. Og der er behov for mangfoldighed. Hvad ville verden dog være trist, hvis vi alle var ens. Men alt for mange kvinder tænker ikke sådan. Og derfor er det mit ønske at hjælpe og inspirere andre til at stå stærk i sig selv. Til at stråle og blive den, som du er. På din helt egen unikke måde. Og være en del af det store fællesskab, hvor vi alle hver især bidrager med harmoni, menneskelighed, omsorg og nærvær.

♥ Lav selvværd

Jeg har selv kæmpet med lav selvværd og været usikker. Jeg troede ikke på at jeg kunne noget særligt. Der er sider af mig, som jeg helst vil skjule, men idag er jeg bevidst omkring mine gamle overbevisninger og fortolkninger – og jeg ved hvordan jeg tackler dem. Hvis jeg havde den viden og indsigt jeg har idag, haft for mange år siden, så ville den have sparet andre og mig for megen smerte.

Jeg hjælper dig, som ikke ved hvordan du skal komme videre i dit liv. Du synes måske at det hele ser håbløst ud, fordi angst, skam, skyld, frygt og stress har fået lov til at styre dit liv. Og jeg ved at du med stor sandsynlighed sover dårligt, fordi dine tanker kører i ring. Og du har ofte hovedpine, muskelsmerter, kæbespændinger, ondt i maven og brystsmerter. Det er en ondt cirkel. Smerter dræner for energi og giver endnu flere bekymringer.

♥ Mine klienter beskriver mig som omsorgsfuld, imødekommende, sød, indlevende og god til at tage mig tid til at forstå deres problemer.♥​

I mit arbejde møder jeg dagligt dygtige kvinder, som også er følsomme og omsorgsfulde overfor andre. Men de kan ikke selv se det, fordi de ikke tror på sig selv.

Og jeg er så heldig at jeg foruden min coachuddannelse også har en baggrund som fysioterapeut. Det er en fantastisk kombination, da jeg  derfor er særligt opmærksom på hvordan dine tanker og følelser påvirker din krop. De har nemlig en meget stor betydning for dine smerter.

♥ Løsningen er: Balance i dine tanker, balance i dine følelser og balance i din krop ♥.

Her er en kort oversigt over min baggrund:

  • ​Handelsakademi (Østrig, 1994)
  • Fysioterapeut (København, 2002)
  • Master of Science in Physiotherapy (Edinburgh, Skotland, 2014)
  • Diverse uddannelser indenfor kognitiv terapi, Mindfulness og coaching siden 2004.

Arbejde:

  • ​Ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2004
  • Ejer af Coaching ved Barbara Juen siden 2019​

"Du kan ikke have et positivt liv og et negativt sind."​

 - John Meyer​

​Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag nyheder og gode råd direkte i din indbakke. 

Ved tilmelding accepterer du min Cookies- og privatlivspolitik.​

Coaching ved Barbara Juen​

Bymidten 11, 1 3500 Værløse​

Tlf. 30 54 47 80

facebook   instagram