​Hej og velkommen!

♥ Hvem er jeg?

Mit navn er Barbara Juen.

Udover personlig coach og fysioterapeut er jeg også gift med Niels, har to hunde og otte høns. Og jeg elsker at være i naturen, hvor jeg finder ro. Jeg er født og opvokset i Østrig, og derfor kan der være nogle skrivefejl i mine tekster. Men dem kan du nok leve med.

Livsglæde
Livsglæde betyder utroligt meget. Hvis ikke du ejer livsglæde, kan du ikke være det menneske du ønsker at være. For at kunne være et kærligt, rummeligt og omsorgsfuld menneske er det vigtigt at du føler dig glad og lykkelig.
Og derfor er det mit ønske at hjælpe og inspirere dig til at stå stærk i dig selv. Til at stråle og blive den, som du er. På din helt egen unikke måde. Og være en del af det store fællesskab, hvor vi alle hver især bidrager med kærlighed, harmoni,  omsorg og nærvær.

Min egen historie
Jeg har selv levet to år uden livsglæde. Jeg havde et godt liv, men alt for travlt. Det drænede mig for livsglæden, fordi jeg lod mig dræne af hverdagstrummerummet. Heldigvis havde jeg den mest fantastiske mand, som fik mig i gang hos en coach. Min coach hjalp mig med viden og indsigt, som fik mig ud af mørket igen. Idag ved jeg at jeg kunne have sparret andre og mig selv for megen smerte, hvis jeg tidligere havde indset at jeg måtte ændre mit mindset.

Jeg hjælper dig, som ikke ved hvordan du skal komme videre i dit liv. Du synes måske at det hele ser håbløst ud, fordi du ikke længere ved hvad der gør dig glad. Du føler dig stresset og træt. Din krop gør ondt. Det er en ondt cirkel. 

Men tro mig: Det kan ændres!

♥ Mine klienter beskriver mig som omsorgsfuld, imødekommende, sød, indlevende og god til at tage mig tid til at forstå deres problemer.♥

I mit arbejde møder jeg dagligt kvinder, som er følsomme og omsorgsfulde overfor andre. Men de glemmer sig selv. De har et stort pleaser gen og de er perfektionister.

Som en ekstrabonus får du glæde af min baggrund som fysioterapeut. Men du kan tage det helt roligt - jeg viser dig ikke en masse øvelser. Nej, men jeg får dig til at mærke din krop igen. Lige nu er du nemlig mest i dit hovedet. Og din krop mærkes kun på den dårlige måde, nemlig med smerter.

Løsningen, som kommer til at hjælpe dig er:
​Du genfinder balancen i dine tanker, i dine følelser og din krop ♥.

Og hvis du absolut vil have mit C.V, så værsgo:

  • Handelsakademi (Østrig, 1994)
  • Fysioterapeut (København, 2002)
  • Master of Science in Physiotherapy (Edinburgh, Skotland, 2014)
  • Diverse uddannelser indenfor kognitiv terapi, Mindfulness og coaching siden 2004.
  • Osteopatstuderende siden 2021 (jeg kan ikke lade være)


Arbejde:

  • Ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2004
  • Ejer af Coaching ved Barbara Juen siden 2019

"Du kan ikke have et positivt liv og et negativt sind."​

 - John Meyer​

​Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag nyheder og gode råd direkte i din indbakke. 

Ved tilmelding accepterer du min Cookies- og privatlivspolitik.​

Coaching ved Barbara Juen​

Bymidten 11, 1 3500 Værløse​

Tlf. 30 54 47 80

facebook   instagram