Behandling af hjernerystelse

Kom godt igennem din hjernerystelse

En hjernerystelse opstår, når hjernen udsættes for en udefrakommende kraftpåvirkning. Det kan være at du har slået dit hovedet, er faldet eller har været involveret i et trafikuheld. I denne situation rystes ikke bare hjernen, men også muskler, sener, nerver og fascier i de omkringliggende strukturer udsættes for et traume. Det resulterer i hovedpine, svimmelhed, kvalme, balanceproblemer, nedsat koncentrationsevne, synsforstyrrelser, træthed, depression, øget sensitivitet, nakkesmerter, svært at overskue situationer, mental træthed, stress, …. Og så er jeg altid opmærksom på at alle, som har fået en hjernerystelse også kan have fået et piskesmæld. Symptomer kan nemlig overlappe, men behandlingen kan være anderledes.

De fleste kommer sig heldigvis indenfor tre måneder og vender tilbage til den kendte hverdag, Men der er også en del, som får langvarige forløb og døjer med senfølger.

Igennem 21 år har jeg arbejdet med hjernerystelse og kender derfor til de udfordringer, som følger med en hjernerystelse.​Jeg har en baggrund som fysioterapeut, MSc in Physiotherapy fra Edinburg), Mindfulness instruktør, akupunktør, coach med fokus på smerter, sundhed og stress, og min igangværende osteopati uddannelse (jeg er 2. års studerende). Det er en utrolig stærk kombination af viden, som kommer mine klienter til stor gavn.​

Hos mig får du en helhedsorienteret tilgang, fordi mennesker skal forstås og behandles som en helhed. Og hvert menneske er unik.

​​

Book tid

Alternativ behandling (Kraniosacralterapi og akupunktur) kan indgå i din behandling, hvis du ønsker det. De fleste alternative behandlinger mangler videnskabelig dokumentation for deres virkning og eventuelle bivirkninger.

Dansk Center for Hjernerystelse har lavet følgende oversigt, hvor du kan se hvilke behandlingsformer der bliver anbefalet til de forskellige symptomer på senfølger efter en hjernerystelse. 

Specialklinik for piskesmæld og hjernerystelse

Bymidten 11, 1 3500 Værløse​

Tlf. 30 54 47 80

facebook   instagram