Behandling af hjernerystelse

Kom godt igennem din hjernerystelse

En hjernerystelse opstår, når hjernen udsættes for en udefrakommende kraftpåvirkning. Det kan være at du har slået dit hovedet, er faldet eller har været involveret i et trafikuheld. I denne situation rystes ikke bare hjernen, men også muskler, sener, nerver og fascier i de omkringliggende strukturer udsættes for et traume. Det resulterer i hovedpine, svimmelhed, kvalme, balanceproblemer, nedsat koncentrationsevne, synsforstyrrelser, træthed, depression, øget sensitivitet, nakkesmerter, svært at overskue situationer, mental træthed, stress, …. 

Da altså både hjernen og mange strukturer i nakken bliver påvirket, er jeg altid opmærksom på at der også kan være sket et piskesmæld.

Det gode er at de fleste, som har fået en hjernerystelse kommer sig heldigvis indenfor tre måneder og vender tilbage til den kendte hverdag. Men der er også en del, som får langvarige forløb og døjer med senfølger (postcommotionelt syndrom). Du kan læse mere om postcommotionelt syndrom her.

Igennem 22 år har jeg arbejdet med hjernerystelse og kender derfor til de udfordringer, som følger med en hjernerystelse.​

En hjernerystelse kan reducere det vanlige energi og overskud drastisk. Mange oplever udfordringer med at klare dagligdagens gøremål, og det kan være svært at acceptere i en travl hverdag med familie og arbejde.

Det er vigtigt at forstå, at restitution kræver tid og tålmodighed. Lyt til din krop og tag den nødvendige tid til at hvile og komme dig. 

Vejen til bedring er unik, og det er vigtigt at tage de nødvendige skridt til bedring.

Jeg hjælper dig, når det er svært med en helhedsorienteret tilgang. 

​​

Book tid

Jeg følger med i den nyeste viden indenfor hjernerystelse. 

Også du kan læse mere her

I nogle tilfælde kræver indsatsen tværfaglighed, hvor jeg gerne samarbejder med andre fagpersoner.

Specialklinik for piskesmæld og hjernerystelse

Bymidten 11, 1 3500 Værløse​

Tlf. 30 54 47 80

facebook   instagram