Andre siger​

For 6 måneder fik jeg en hjernerystelse. Desværre kom jeg først efter 3 måneder til Barbara. Hos Barbara har jeg fået fantastisk hjælp. Hun har været utroligt kompetent, venlig og positiv.

Jeg har næsten fået mit gamle liv tilbage. Er tilbage på mit arbejde, har overskud til familie og venner. Er også glad for at min hovedpine og kvalme er næsten væk og min koncentration meget bedre.

Jeg har været rigtig glad for Barbara´s gode råd og har brugt dem. Hun har været god til at hjælpe mig op igen, når jeg synes livet var svært og surt. Og hun har rigtig gode hænder, når hun masserer ømme muskler. Alt i alt kan jeg varmt anbefale hendes behandlingsform, hvor jeg har lært utroligt meget om mig selv

Anette, 51 år

Jeg har lidt af migræne i 25 år, men igennem de seneste 5 år er antallet af anfald og smerter i nakke og skuldre taget til, og indtil for otte måneder siden havde jeg 12-14 anfald om måneden. Det har medført, at jeg de seneste to år ikke har kunnet arbejde, og at jeg er blevet mere og mere angst for at bruge mig selv fysisk i tilfælde af, at det skulle udløse migræneanfald.


Da jeg begyndte hos Barbara, var jeg opgivende, ked af det og bange, men efter få massage-behandlinger og med et enkelt træningsprogram, som jeg kunne udføre hjemme, skete der noget. Mit migræne-mønster ændrede sig og anfaldshyppigheden faldt hurtigt til 8-10 anfald om måneden.
Barbaras behandlinger består af en blanding af massage og øvelser, der har styrket min ”core”, og begynder altid med en god snak, der afdækker, hvordan jeg har det, hvad der er sket siden sidst, og hvad jeg er klar til. Barbara var meget hurtig til at se, hvem jeg er som person, hvor meget hun kan ”skubbe” mig og hvordan min frygt har styret mit liv de sidste år.


Derfor gjorde det et stort indtryk på mig, da Barbara en af de første gange, jeg var hos hende, sagde: ”Du kan vælge at gøre det, du synes er sjovt og måske ende med at få migræne, eller du kan blive siddende i sofaen og vide, at migræneanfaldet kommer på et tidspunkt. Hvad vil du helst? Gøre det, du har lyst til eller sidde i sofaen uden at gøre noget?” Valget var mit.


Siden har jeg trænet efter Barbaras anvisninger, lært at leve (nogenlunde) med mine 8-10 migræneanfald om måneden og ikke lade mig styre af frygten for et anfald. Jeg gør stort set det, jeg har lyst til og har fået energien og kræfterne tilbage, så jeg i dag er vendt tilbage til arbejdsmarkedet.


At gå hos Barbara er ikke en mirakelkur, og Barbara udvirker ikke mirakler, men hun har givet mig muligheden for selv at gøre det.

Mette, 50 år

For 8 måneder fik jeg en hjernerystelse. Jeg har været i et forløb hos Barbara, hvor jeg har fået god hjælp.

Jeg er nu godt i gang med at vende tilbage på mit arbejde, hvor jeg følger en optrapningsplan og synes det går efter planen.

Jeg er glad for at være på jobbet igen, men bliver lige pludselig MEGET træt når jeg er kommet hjem, men så kan jeg jo heldigvis hvile mig og lave nogle af de øvelser, som du gav mig.

Alt i alt tror og håber jeg det hele kommer i orden igen.

Det gode er at jeg synes mine spændinger er aftaget og jeg har fået mere energi. Mine grænser flytter sig uge for uge.

Jeg har været rigtig glad for dine gode råd og har brugt dem. Og jeg ved at det tager tid, hvilket giver mig mere ro.

Birgit, 56 år

Tænk at det er muligt på bare 1 måned og 3 sessioner, at føle sig som en ny og forbedret udgave af sig selv! Barbara er smilende, lyttende, nysgerrig og meget nærværende i sin coaching. I slutningen af hver session fik jeg en lille opgave, noget jeg skulle tænke over og skrive ned til næste gang. Det var en fantastisk måde at holde fokus på fra session til session.
Da jeg startede mit forløb, havde jeg i årevis konstant påtaget mig flere og flere opgaver og på ugentlig basis døjet med hovedpine og spændinger i skuldre og nakke. Jeg var (og er) glad for mit liv generelt, men satte mig selv mere og mere i baggrunden og prioriterede arbejde, familie og alt andet før mig selv. I dag har jeg meget mere overskud end før, helt generelt er jeg blevet et gladere menneske. Jeg har markant færre spændinger i skuldre og nakke og har ikke haft hovedpine de sidste 2-3uger. Der er faktisk flere som ikke ved, at jeg har været i et coaching forløb, der spontant siger “gud hvor ser du godt ud, du stråler ligesom på en ny måde”.
TAK Barbara, for at åbne mine øjne for en anden måde at leve mit liv på - heldigvis købte jeg 5 sessioner og kan derfor blive hjulpet til at fortsætte i de nye gode vaner!

Kristina, 43 år

Specialklinik for piskesmæld og hjernerystelse

Bymidten 11, 1 3500 Værløse​

Tlf. 30 54 47 80

facebook   instagram