Praktisk information

Vælger du en coaching pakkeløsning med enten 3 eller 7 sessioner, skal sessionerne afholdes indenfor 6 måneder. For at du får et optimalt udbytte, vil jeg anbefale dig at sessionerne afholdes med ca. 2 ugers mellemrum. I tiden mellem sessionerne er det op til dig at arbejde med det aftalte, hvorefter du vil modtage nye værktøjer til din videre rejse. Det er nemlig altafgørende for din udvikling at du tager ansvar for dit nye liv.

Under hver session i coaching tager jeg notater, som er med til at bevare overblikket over det talte. Disse bliver opbevaret et sikkert sted og overholder GDPR.

Skulle du have behov for at aflyse en coaching session, skal det ske senest 24 timer ved at skrive til kontakt@mitmaal.dk. Ikke-aflyste coaching sessioner beregnes som fuld session.

 

IMG_4730 (1)

Du bestemmer, hvor din coaching skal foregå

Det er ikke lige meget, hvor din coaching finder sted. Det skal nemlig være et sted, hvor du føler dig tryg. Det kan være online, over telefonen, på mit kontor i Farum eller et andet sted efter aftale. Vi kan også mødes i naturen. I skoven, ved søerne, eller din eller min have. Det er helt op til dig.

Min foretrukne arbejdsplads er i naturen. Naturen forærer os en masse fordele, som kan hjælpe dig i forløbet. Stilheden, udsigten og at der er højt til loftet, er med til at bidrage. Jeg har en uddannelse i haveterapi fra Københavns universitet, hvor jeg gennem forskning fik bekræftet, at naturen har en positiv effekt på os. Den sænker pulsen og blodtrykket, og så har den en afstressende effekt.

Vi kan gå en tur eller vi kan sætte os et sted, og jeg tager naturligvis altid hensyn til din fysiske og psykiske formåen. Det vigtigste er, at du føler dig tryg, og at stedet indbyder til ro, mental fordybelse og eftertænksomhed.

Undervejs i dit forløb med coaching vil jeg vise dig forskellige meditative øvelser, som styrker din bevidsthed, beroliger dit sind og tømmer din hjerne for eventuelle negative tanker. Husk derfor praktisk påklædning og sko til dette formål.

Coaching er en proces, som kan føre dig til steder, du kun drømte om

At starte i et coaching forløb er en spændende rejse, som kræver mod. Mod, fordi du ikke ved hvad der sker undervejs. Du har selvfølgelig et mål, men du skal overkomme dine forhindringer, som indtil nu har spændt ben for dig og dermed forhindret dig i at realisere dine drømme. Men når du har erkendt dine forhindringer, så er der noget at arbejde med og det er nu nye døre åbner sig. Og det føles som en enorm lettelse at åbne nye døre, og opdage hvad der gemmer sig bag dem. Se dette sted, som det magiske sted: “The point of no return”. Du skal sige farvel til noget, og du får noget andet, noget bedre i stedet for.

 

BJ1portræt
"Du skal selv være den forandring, som du ønsker at se i verden."
Mahatma Ghandi

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere