fbpx

Om mig

Igennem mit arbejde som fysioterapeut og coach igennem 19 år har jeg stor erfaring og indsigt i de daglige udfordringer, som du står med. 

Størstedelen af de kvinder, som jeg arbejder med har foruden deres personlige udfordringer også fysiske smerter, såsom hovedpine, muskelsmerter, kæbespændinger, brystsmerter osv. 

Men ganske sjældent er du formentlig opmærksom på at de fysiske smerter har deres årsag i dine psykiske smerter. Og det er her jeg udskiller mig fra andre coaches og fysioterapeuter. 

Nøgleordet i mine sessioner er balance. 

Balance i dine tanker, balance i dine følelser og balance i din krop. 

Foruden min faglige viden har jeg også min egen livshistorie. Idag er jeg bevidst omkring mine gamle overbevisninger, og jeg ved hvordan jeg tackler dem. Hvis jeg havde den viden og indsigt jeg har idag, haft for mange år siden, så ville den have sparet andre og mig for megen smerte. 

Mine klienter beskriver mig som omsorgsfuld, imødekommende, sød, indlevende og god til at tage mig tid til at forstå deres problemer. 

 

 

Og her mit traditionelle C.V., hvis du er interesseret i det:

Jeg er født i 1973 og opvokset i Østrig. I 1996 flyttede jeg til Danmark pga. min danske mand. 

Naturen og dyr (især hunde) betyder meget for mig i min fritid. 

Uddannelser:

Handelsakademi (Østrig, 1994)

Fysioterapeut (København, 2002)

Master of Science in Physiotherapy (Edinburgh, Skotland, 2014)

diverse uddannelser indenfor kognitiv terapi, Mindfulness og coaching siden 2004

Arbejde: 

ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2004

ejer af Coaching ved Barbara Juen siden 2019

Som fysioterapeut oplever jeg hver dag små såvel som store udfordringer hos mine klienter. Jeg ved også, hvor vigtigt det er at forstå det, der bliver sagt og det, der ikke bliver sagt. Jeg har en psykosomatisk forståelse for, at krop og psyke hænger sammen, og derfor kan sådan noget som skilsmisse, manglende arbejdsglæde og lignende påvirke et menneskes krop og vise sig som kropslige symptomer (smerter, hovedpine, tab af stemme, …).

Mine kompetencer indenfor coaching er baseret på en kontinuerlig videreudvikling, siden jeg blev fysioterapeut. Min viden stammer fra uddannelser og kursusforløb i kognitiv terapi (tværfagligt forløb på Skt. Hans Hospital i Roskilde), Mindfulness (Cektos, Frederiksberg), haveterapi/terapihaver fra Københavns Universitet, terapeutisk brug af hunde, traumeterapi ved Babette Rothschild, samt coaching uddannelse ved Sofia Manning. Desuden har jeg også en sundhedsvidenskabelig uddannelse (MSc in Physiotherapy, Queen Margaret University, Edinburgh), som gør at jeg har en kritisk tilgang til mit arbejde.

Siden 2004 har jeg styret min egen mellemstore klinik for fysioterapi. Det betyder, at jeg har masser af erfaring som fysioterapeut og set at “almindelig” fysioterapi ikke altid er nok. Ligemeget hvor meget et menneske forsøger at benægte at der foregår noget “mellem ørene”, så vil kroppen ikke acceptere at blive bedraget. Kroppen husker og sladrer. 

"Du kan ikke have et positivt liv og et negativt sind."
John Meyer

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere