Om mig

Mit navn er Barbara Juen.

Jeg ved hvordan det er at have travlt, og nogle gange for travlt. Jeg elsker at have gang i mange ting, men når min krop begynder at melde sig med ubehagelige symptomer og mit humør påvirkes negativt, så har jeg overskredet min grænse. Og jeg ved at dette skal stoppes hurtigst muligt igen, da det er meget usundt og ubehageligt at leve sådan. Og jeg ved hvordan jeg stopper denne uhensigtsmæssige adfærd.

Din tid er kostbar – derfor skal du lære at bruge den klog. Min passion er at lære dig hvordan du lærer at fokusere bedre og dermed får mere energi og overskud. Dette løser dine problemer med stress og smerter. 

Jeg har altid interesseret mig for hele mennesket, krop såvel som psyke. Og jeg tror på, at min viden om kroppen i kombination med den mentale del er et stærkt redskab til dig, som føler dig begrænset af dit stressniveau og dine smerter.

C.V

født i 1973 og opvokset i Østrig

lykkelig gift

elsker hunde og natur

uddannelser:

Handelsakademi (Østrig)

Fysioterapeut (København, 2002)

Master of Science in Physiotherapy (Edinburgh, Skotland, 2014)

diverse uddannelser indenfor kognitiv terapi, Mindfulness og coaching siden 2004

ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2004

ejer af Coachingvirksomhed og Specialklinik for Stress & Hovedpine siden 2019

Som fysioterapeut oplever jeg hver dag små såvel som store udfordringer hos mine klienter. Jeg ved også, hvor vigtigt det er at forstå det, der bliver sagt og det, der ikke bliver sagt. Jeg har en psykosomatisk forståelse for, at krop og psyke hænger sammen, og derfor kan sådan noget som skilsmisse, manglende arbejdsglæde og lignende påvirke et menneskes krop og vise sig som kropslige symptomer (smerter, hovedpine, tab af stemme, …).

Mine kompetencer indenfor coaching er baseret på en kontinuerlig videreudvikling, siden jeg blev fysioterapeut. Min viden stammer fra uddannelser og kursusforløb i kognitiv terapi (tværfagligt forløb på Skt. Hans Hospital i Roskilde), Mindfulness (Cektos, Frederiksberg), haveterapi/terapihaver fra Københavns Universitet, terapeutisk brug af hunde, traumeterapi ved Babette Rothschild, samt coaching uddannelse ved Sofia Manning. Desuden har jeg også en sundhedsvidenskabelig uddannelse (MSc in Physiotherapy, Queen Margaret University, Edinburgh), som gør at jeg har en kritisk tilgang til mit arbejde.

Siden 2004 har jeg styret min egen mellemstore klinik for fysioterapi. Det betyder, at jeg har masser af erfaring som fysioterapeut og set at “almindelig” fysioterapi ikke altid er nok. Ligemeget hvor meget et menneske forsøger at benægte at der foregår noget “mellem ørene”, så vil kroppen ikke acceptere at blive bedraget. Kroppen husker og sladrer. 

"Du kan ikke have et positivt liv og et negativt sind."
John Meyer

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere