Om mig

Mit navn er Barbara Juen, og jeg er født og opvokset i Østrig. Der tog jeg en økonomisk uddannelse på Handelsakademiet, men det at sidde i en bank eller et forsikringsselskab var ikke mig.

Efter mødet med min danske mand flyttede jeg til Danmark i 1996, og denne flytning var også starten på en ny karriere i en helt anden retning. Jeg startede ud som vikar i hjemmeplejen for at tjene penge og for at blive bedre til det danske sprog. Og det var her, at jeg fandt ud af, at jeg ville være fysioterapeut med egen klinik. Her kunne jeg nemlig få lov til at kombinere min viden fra økonomi og administration med at hjælpe mennesker.

Jeg har altid interesseret mig for hele mennesket, krop såvel som psyke. Og jeg tror på, at min viden om kroppen i kombination med den mentale del er et stærkt redskab til dig, som føler dig begrænset af dine smerter og/eller sygdom.

Som fysioterapeut oplever jeg hver dag små såvel som store udfordringer hos mine klienter. Jeg ved også, hvor vigtigt det er at forstå det, der bliver sagt og det, der ikke bliver sagt. Jeg har en psykosomatisk forståelse for, at krop og psyke hænger sammen, og derfor kan sådan noget som skilsmisse, manglende arbejdsglæde og lignende påvirke et menneskes krop og vise sig som kropslige symptomer (smerter, hovedpine, tab af stemme, …).

Mine kompetencer indenfor coaching er baseret på en kontinuerlig videreudvikling, siden jeg blev fysioterapeut. Min viden stammer fra uddannelser og kursusforløb i kognitiv terapi (tværfagligt forløb på Skt. Hans Hospital i Roskilde), Mindfulness (Cektos, Frederiksberg), haveterapi/terapihaver fra Københavns Universitet, terapeutisk brug af hunde, traumeterapi ved Babette Rothschild, samt coaching uddannelse ved Sofia Manning. Desuden har jeg også en sundhedsvidenskabelig uddannelse (MSc in Physiotherapy, Queen Margaret University, Edinburgh), som gør at jeg har en kritisk tilgang til mit arbejde.

Siden 2004 har jeg styret min egen mellemstore klinik for fysioterapi. Det betyder, at jeg har masser af erfaring som fysioterapeut og set at “almindelig” fysioterapi ikke altid er nok. Ligemeget hvor meget et menneske forsøger at benægte at der foregår noget “mellem ørene”, så vil kroppen ikke acceptere at blive bedraget. Kroppen husker og sladrer. 

"Du kan ikke have et positivt liv og et negativt sind."
John Meyer

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere