Cookies- og privatlivspolitik

Velkommen til min hjemmeside www.barbarajuen.dk. Når du besøger en hjemmeside, vil der oftest blive indsamlet nogle oplysninger om dig. Disse bruger jeg til at forbedre hjemmesidens indhold. For eksempel er det relevant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside får mest trafik. Dette oplyser mig hvilke emner mine eventuelle kunder er interesseret i. Overordnet handler det om at jeg forsøger at målrette hjemmesidens indhold og annoncer, således at de matcher kundernes interesse.

Du kan også vælge at slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

Vedrørende cookies

Min hjemmeside anvender cookies, som gemmes på din computer, mobil og lignende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og eventuelt at målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig koder.

Du kan slette eller blokere for cookies. (Vejledning hertil: http://minecookies.org)

Vælger du at slette eller blokere for cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Desuden risikerer du at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube og lignende (Hyppige tredjeparter ved digital annoncering)

Vedrørende personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle typer informationer, som på en eller anden måde henfører til dig. Når du benytter min hjemmeside indsamles og behandles sådanne informationer af mig eller nogle af dem, som jeg benytter (eksempelvis Google). Dette sker når du klikker ind på noget på min hjemmeside, tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger.

Følgende typer af oplysninger, som indsamles og behandles: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil telefon, din IP-adresse, din geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på (information om interesser). I det omfang du selv giver udtrykkeligt samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn og efternavn, telefon nummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved udfyldning af kontaktformular.

Sikkerhed

Jeg har valgt både tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som sikrer dine oplysninger mod hændeligt eller ulovligt at blive slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som sandsynligvis vil være interessante for dig, samt for at kunne levere de services du har efterspurgt (for eksempel nyhedsbrev). Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen. Oplysningerne slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Derfor er det ikke muligt at angive en generel tidsramme for hvornår hvilke informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og eventuelt klikker på, din geografiske placering, dit køn og alderssegment m.v. kan videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. I afsnittet om ”cookies” kan du se hvilke tredjeparter der er tale om. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, når jeg benytter mig af dette.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn, telefon, e-mail m.m. sker kun med dit samtykke hertil. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, som giver dine oplysninger en forsvarlig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Desuden kan du til altid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Endvidere kan du tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Hvis dine oplysninger er forkerte, har du ret til at de bliver slettet eller rettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@mitmaal.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Coaching ved Barbara Juen 
Bymidten 11,1
3500 Værløse
Telefon:  30 54 47 80
E-mail: kontakt@mitmaal.dk

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere