Tro på din egen værdi - Nyd livet mere

Hvis du havde tilstrækkelig med selvværd, ville du tro på din egen værdi. Du ville bekymre dig mindre – og nyde livet meget mere.​

​Jeg vil vove at påstå at du er en meget omsorgsfuld og hjælpsom kvinde, som er meget opmærksom på dine omgivelser. Alle skal have det godt. Både privat og i dit arbejdsliv.

Det er vigtigt for dig at være en del af et fællesskab, hvor forståelse, hjælpsomhed, omsorg og forkælelse er nøgleord. Dine omgivelser kan altid regne med dig. Du er også klog, vellidt og ser ud til altid at have overskud til at være der for alle andre. Du siger nemlig aldrig nej.

Men det har sin pris, fordi det slider på dig. Og du drømmer faktisk om at få mere tid til dig selv. Det ville du få, hvis du kunne sige nej. I stedet bruger du meget tid på at tænke og spekulere på hvad mon det rigtige er. Du bekymrer dig nemlig over hvad andre mon vil synes om dig, hvis du siger nej. Du er bange for at såre og skuffe andre. Du føler også et stort ansvar for at vise omsorg for andre.

Sådan er det ikke kun i dit privatliv, men også på dit arbejde. Her lever du efter det samme mønster med at sige ja til alle andre. Måske kan du mærke hvordan din passion og motivation langsomt forsvinder? Du tror at alt skal være 200 % perfekt. Og du bliver aldrig færdig med dine opgaver, fordi du har en endeløs to-do liste. Og fordi du altid tilsidesætter dine egne behov. Hver gang du siger ja til andre, siger du nemlig nej til dig selv.

Stille og roligt sniger angst, bekymringer, skam, skyld, sorg, lav selvværd, ensomhed og en indre tomhed sig ind i dit liv. Har du tænkt over at også hovedpine, muskelspændinger, ondt i maven, kæbespændinger og dårlig nattesøvn kan have deres årsag i dit uharmoniske liv.

Du tænker over hvordan du dog kunne blive bedre til at sige nej, men det er svært. Og derfor kan du ikke nyde livet fuldt ud.

Men sådan behøver det ikke at forsætte. I et coachingforløb hjælper jeg dig med at forstå hvad der gik galt. Du får hjælp til at indse at du ikke længere indtager hovedrollen i dit liv – så du i stedet kan mærke hvordan det føles at stå stærk i dig selv.

Du vil opdage hvor befriende det er. Du bliver mere nærværende og kan nyde livet meget mere. Og det vigtigste af det hele: Dine omgivelser vil elske dig endnu mere, fordi også de vil mærke din positive forandring.

Personlig udvikling er for dig, som savner et eller andet i dit liv

Er du klar til at komme i gang med at skifte kurs? At tro på din egen værdi? At tro på at det er i orden at sige nej – og stadigvæk være en ordentlig kvinde? Finde harmoni?

Men, men, men … du tænker måske:

  1. Jeg har ikke tid til et coachingforløb.
  2. Jeg har ikke råd til et coachingforløb.
  3. Jeg tror ikke på at det er muligt.

Tag det nu roligt. Jeg kender alle de her “undskyldninger” for ikke at komme igang. Det er ganske naturligt. I virkeligheden er det bare overbevisninger, som du har. Derfor vil jeg bede dig om at svare på de næste spørgsmål:

  1. Hvornår har du nogensinde tid nok?
  2. Hvor mange penge skal du have, før du tror at du har råd?
  3. Hvordan kan du vide at det ikke er muligt, når du ikke har forsøgt

“Du må selv være den forandring, som du ønsker at se i verden”

​- Mahatma Gandhi

Nu får du en lille historie. Måske kan du genkende noget af historien hos dig?

Tine er 37 år og har en god stilling som mellemleder i en større virksomhed. Hun kontakter mig, fordi hun føler sig trist, deprimeret og stresset. Hun trives ikke længere på arbejde. Hendes chef er dum og hendes kolleger udnytter hende. Hun er også ked, fordi hun har svært ved at finde en kæreste. Hun har svært at se positiv på fremtiden.

I hendes coachingforløb begynder hun at indse at hendes forventninger er skyhøje, ja de er nærmest umenneskelige. Hun bliver også klar over at hun tænker og bekymrer sig alt for meget. Hun tør nemlig ikke at sige nej til kollegerne, når de beder hende om hjælp. Tine er nemlig bange for at kollegerne vil tænke dårligt om hende. Men hun opdager at kollegerne overhovedet ikke ændrer deres syn om Tine, selvom hun siger nej. Tværtimod oplever Tine at hun nu får mere tid og at hun kan koncentrere sig på hendes opgaver. Den indsigt fjerner en tung byrde fra hendes skuldre og frigiver positiv energi.

Det er så tydeligt hvordan Tines krop begynder at rette sig op, og viser en selvsikker kvinde med ægte overskud. Øjnene stråler af glæde. Selv hendes omgivelser kan se og mærke forandringen, og kommer med positive tilkendegivelser.

Tines nu positive tankegang og udstråling gør hende mere udadvendt. Hun har endda fundet en sød kæreste. Og hun har genfundet glæden på arbejdet.

Tine får øjnene op for at det var hendes tankegang, som var årsagen til hendes indre smerte, og ikke hendes omgivelser.​

Personlig udvikling får dig til at nyde livet mere, fordi du bekymrer dig meget mindre. Dit selvværd vokser, og du bliver modigere til at leve et nærværende, autentisk og harmonisk liv.

Du kan booke 1:1 afta​ler med mig, eller skrive dig op til mit gruppeforløb, som starter den 18. september 2021.

Stop med at stoppe dig selv​

​Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag nyheder og gode råd direkte i din indbakke. 

Ved tilmelding accepterer du min Cookies- og privatlivspolitik.​

Coaching ved Barbara Juen​

Bymidten 11, 1 3500 Værløse​

Tlf. 30 54 47 80

facebook   instagram