Slip fri for Stress & Smerter uden medicin

Du kan få hjælp hos mig, hvis du kan svare ja til de fleste af nedenstående spørgsmål:

 • Lider du tit af (spændings)hovedpine?
 • Føler du dig stresset?
 • Har du kæbesmerter, muskelspændinger, nakkesmerter, ondt i armene, brystsmerter?
 • Sover du dårligt? Måske har du tankemyldrer, som holder dig vågen eller får dig til at vågne om natten?
 • Er du begyndt at tage på i vægt?
 • Er du der for alle andre? Men dig selv tilsidesætter du altid. 
 • Du har ikke tid til at motionere og sørge for at leve sundt. Du mærker måske ligefrem at din “krop begynder at gå i forfald”.
 • Oplever du situationer, hvor du har svært at huske tingene?
 • Oplever du træthed i løbet af dagen pga. manglende energi?
 • Mangler du tid?
 • Har du overvejet at du måske stiller for høje krav til dig selv?
 • Er du perfektionist?
 • Har du følelsen af at du ikke er god nok?
 • Oplever du at du bliver syg op til en weekend eller ferie?
 • Har du forsøgt alverdens behandlinger for dine smerte hos en fysioterapeut, massør, akupunktør, zoneterapeut mm, men uden vedvarende effekt?

Hvad kan du forvente hos mig?

Forløbet hos mig starter med en indledende samtale, hvor det vil gå op for dig at din krop reagerer ubevidst på hvordan du tænker og føler. Det lyder så nemt, men det kræver træning at nå til denne bevidsthed. Du har fået spændingshovedpine og andre fysiske symptomer, fordi dine tanker styrer dig i en nedadgående spiral. Når du er stresset mangler du energi, overskud og tid.  

Forløbet  består af coaching, afspændingsteknikker og vejrtrækningsøvelser, som påvirker dit nervesystem og får din krop til at slappe af.

I forløbet vil du også opleve du vinder tid! Din tid er mega kostbar. Tid er altid en mangelvare for mine klienter. Tid kan ikke købes, men ved at lære at forvalte den rigtig, vil du opleve at du får mere af den. 

Dit forløb hos mig bliver tilrettelagt efter, hvad du har brug for.  Du vil opleve en øget positivitet, selvtillid, motivation og lære at give dig egenomsorg. Du får allerede fra dag ét konkrete værktøjer med hjem, som du arbejder videre med indtil vi ses igen. Du får løbende lektier for og skriftligt materiale, som understøtter din proces.

 Som coach og fysioterapeut kan jeg hjælpe dig med at genvinde kontrollen. Du lærer at lytte til din krop igen, mærke efter advarslerne, og du lærer at forstå hvad der trigger dig. Sideløbende vil du opdage at du får mere tid og overskud, fordi du selv finder dine løsninger, som passer til dig i din nuværende livssituation. 

Gennem samtaler kan vi sammen klarlægge, hvordan du bliver bevidst om dine menneskelige behov og værdier, og du vil opleve, hvordan det pludseligt åbner op for en masse nye muligheder. 

Det er dit liv – og alle fortjener det bedste. Også dig!

 

Weekend hovedpine – har du hørt om dette?

Denne type hovedpine melder sig, når du endelig har weekend eller ferie og burde slappe af. Paradoksalt er det nu din hovedpine kommer, sammen med stressen forsvinder. Men kroppen husker – og det er derfor du får hovedpinen. Den er en følgevirkning af en langvarig stressende og belastende situation.

Har du brug for hjælp i forhold til din håndtering af stress og din hovedpine? Så er her måske den helt rigtige løsning for dig.

 
BJ1portræt

Bliv bevidst om dig selv og dine omgivelser, og mærk forskellen

Marie kontakter mig fordi hun ofte har spændingshovedpine og føler sig stresset, og bekymret over at hun er ved at blive “en dårlig mor og kone”. Hun er 42 år gammel, mor til to drenge og gift. Hun arbejder som pædagog og har mistet glæden ved at gå på arbejde og hun føler sig tiltagende stresset igennem de sidste måneder. Hun fortæller også at der er mange problemer med hendes børn, som har en del udfordringer i skolen. Hendes ægteskab går hellere ikke for godt, da hun og manden tit skændes over et eller andet.

Pga den stressede situation på både arbejde og hjemmefronten har Marie svært ved at se noget godt i hendes liv og hver dag opleves som en sur pligt. Hun føler sig stresset på mange fronter og bliver derfor mere indadvendt, kort for hovedet overfor hendes omgivelser, føler sig drænet for energi og lider tit af hovedpine. Hun bebrejder sig også selv for at være en dårlig mor og kone. Hun spiser hovedpine tabletter og går til massage, men det hjælper kun kortvarigt på hendes hovedpine. 

Efter hun begyndte hos mig indså hun at hun ikke ville acceptere sparekravene, som hendes arbejdsplads var udsat for. Men eftersom hun begyndte at indse at hun ikke kan kontrollere det ukontrollerbare (=besparelser i det offentlige) kunne hun tillade sig at slappe mere af. Hun lærte at sige til sig selv at hun gjorde det bedste, som var muligt under de givne omstændigheder.

Denne erkendelse og ændret tankegang resulterede i en stor lettelse for hende.  Og eftersom hun begyndte at slappe mere af kunne hun indgå i en konstruktiv dialog med hendes børn og mand. Hun var ikke længere en dårlig mor og kone, men var nu åben for at lytte og kommunikere positiv.

Og kan du forestille dig hvordan børn og ægtefalle kom til at reagere på hendes ændrede adfærd? Og kan du gætte hvad der skete med Maries spændingshovedpine?

Happy end!

 

Lær at blive god ved dig selv!

Stress er noget, som rammer rigtig mange mennesker. 

Stress er en ubehagelig tilstand, som sniger sig stille og roligt ind i dit liv og overtager styringen. Du registrerer fysiske og psykiske symptomer såsom for eksempel hovedpine, dårlig søvn, ondt i maven, hjertebanken, nedsat koncentration og energi, manglende sexlyst, påvirket vejrtrækning, tankemylder osv. Listen er meget lang. Og har du lagt mærke til at du altid bliver syg op til din ferie? 

Kortvarig stress er ganske normalt og uundgåeligt, men længerevarende stress er skadeligt for dit helbred og skal stoppes. Langvarig stress kan føre til et decideret kollaps og kan resultere i forhøjet blodtryk og kolesterol, bugfedme, mentale forandringer, impotens, … 

Dit forløb hos mig kan finde sted online, på mit kontor eller i naturen. Det er dig, der bestemmer. Det vigtigste er, at du føler dig tryg.

 Jeg har 100 % tavshedspligt.

"Livet er 10% hvad der hænder os og 90% hvordan vi reagerer på det og hvad vi vælger ud af det."
Irving Berlin

Stress og energi

Kronisk stress påvirker ikke kun dit humør, men også din fysik.

Afhængig af hvor alvorligt du er ramt, så har stress niveauet stor betydning for hvor meget eller hvor lidt du kan overskue dit liv.

 • Balance: Du er engageret, inspireret, har god energi, er glad, velstimuleret og kan udvikle dig. Der er balance i dit liv.
 • Belastning: Du kører i et højt tempo, mangler overblikket, du har en kort lunte, mærker at din livskvalitet bliver dårligere og du begynder at opleve de første stress symptomer.
 • Overbelastning: Du laver fejl og er ikke specielt godt til at prioritere, har lav trivsel, oplever flere konflikter, sygefravær og stress symptomer (søvn, hoved- og mavepine, bekymringer, hjertebanken, …) forværres.
 • Kollaps: Angst, udbrændt, markant nedsat arbejdsevne, sammenbrud og ofte langtids sygemelding, samt markant forværring af stress symptomer.

Hvis du placerer dig i den overbelastede fase eller kollaps fase bør du kontakte en læge! Coaching er nemlig ikke terapi.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere