fbpx
image001 (2)

Barbara Juen – Coach &  Fysioterapeut, MSc in Physiotherapy

SLIP DIN INDRE TOMHED OG LEV HELHJERTET

9 ugers forløb for kvinden, som har det hele – undtagen glæde

Forløbet starter den 18. september 2021

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Forestil dig dit nye liv om 10 uger

Du står op om morgenen, er udhvilet og glæder dig til en ny dag. Du føler dig glad. Du smiler til dig selv og verden, fordi du har fundet hjem igen. 

Dit syn på tingene er ny og anderledes. Du sprudler af positiv energi. Hvilket også kan ses i dit ansigt, som lyser op og viser et ægte smil. Du mærker også din krop igen. Det med kroppen var ikke noget, som du tænkte over førhen, fordi du kun levede i dit hoved. Men faktisk havde du mange muskelspændinger, som du havde lært at leve med.

Du kan næsten ikke forstå hvordan denne forandring kunne ske.

Når du ser tilbage, så var du tom indeni. Du var langsomt ved at gå i stykker og havde mistet kontakten til dig selv. Udadtil så alt fint ud. Det var mærkeligt at have det sådan, fordi du egentlig burde have det godt. Du har en god familie, et skøn hjem, et godt arbejde, …. Måske misunder din omgivelse dig endda for dit udadtil perfekte liv? 

Men indeni havde du det ad helvede til. Du var ved at brænde ud, fordi du altid var der for alle andre. Du tilsidesatte dig selv og dine behov, fordi du faktisk ikke mere vidste hvad dine behov var. Hvem var du egentlig?

Der var et tidspunkt hvor du troede at du kunne finde meningen med livet ved at hjælpe og glæde andre. Men du blev smertelig bevidst om, at det lige pludseligt ikke længere var muligt. Denne bevidsthed har været din redning. Din indre smerte er væk, du står nu ved dig selv, og du har aldrig før været stærkere, smukkere og gladere. 

Og du er igen den omsorgsfulde kvinde, som du gerne vil være. Men på en ny måde, som ikke dræner dig. 

 

Forløbet er til dig, som:

 • til trods for dit perfekte ydre liv ikke længere kan føle ægte glæde.
 • føler dig tom indeni.
 • ønsker at blive hel igen.
 • længes efter en dybere mening med livet.
 • føler sig fortabt, fordi du ikke ved hvor du blev af i dit eget liv.
 • er en pligtopfyldende og omsorgsfuld kvinde. Du er der for alle andre og siger aldrig nej. Men hvad med dig?
 • ikke tør at vise din kvindelige side, fordi du tror det er svagt.
 • føler dig afvist, fordi du ikke føler at du får den anerkendelse du higer efter.
 • ønsker at leve efter dine værdier og drømme.

Find hjem igen i et stærk fællesskab

Barbara´s cirkel

Står du et sted i dit liv, hvor du lider af en indre tomhed? Du føler dig måske også fortabt, ikke forstået og ikke værdsat. 

I det her gruppeforløb bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor du kommer til at møde andre kvinder i en lignende situation. Der vil være fokus på at finde frem til hvordan du igen finder harmoni og balance i dit liv. 

Som coach og fysioterapeut har jeg 19 års erfaring. Jeg ved hvordan din krop og din psyke bliver påvirket af hvordan du har det. Og ved hjælp at personlig udvikling, coaching, mindfulness og fysioterapi vil du opdage en ny version af dig selv.

For mig er det vigtigt at du bliver bevidst omkring dit hjerte, din krop og dine tanker.

Hjertet og kroppen er stedet, hvor vi gemmer vores følelser. Kroppen er et spejl af hvordan vi har det. Min erfaring er, at alt for mange kvinder lever i deres hovede. De tror på at svarene må findes der, men det er kun en lille del af sandheden. De har nemlig glemt at lytte til deres mavefornemmelse, og hjertet ignoreres efter bedste evne. Det er kun når hjertet banker for hurtigt og hårdt at du måske lytter til dit hjerte. Men denne lytten er forbundet med frygt. Frygten for at hjertet fejler noget alvorligt.

Jeg har set det 1000vis af gange igennem mine 19 års arbejde. Og jeg ved at vejen til at blive hel igen, er at skabe harmoni og balance i dit hjerte, dit mindset og i din krop.

Derfor vil du få en forståelse for hvordan du kan bruge dit hjerte, din hjerne og din krop som et kompas, som viser dig vejen hjem igen. Det er meget nemmere end du tror. 

 

 – “Lyt til dit hjerte. Det fortæller dig hvem du er, og hvad du vil.”

 – “Øjnene er sjælens spejl. Øjnene fortæller, hvordan du har det.”

Magien findes i os alle

Nogle af mine klienter kalder min måde at arbejde på for magi. Det sker at mine klienter kalder mig for troldkvinde. Men ak, det er jeg ikke. Magien findes i os alle. Når vi tør at stole på os selv, og hvad vores krop fortæller os, så sker der mirakler. Det lyder så banalt og det er det faktisk også. Det er ligesom at trække vejret. Vi kan ikke leve uden at trække vejret. På samme måde kan vi ikke leve uden vores krop, hjerte og hjerne. Vi skal lære at mærke efter hvad vi dybest set har brug for, og hvad vi længes efter. Vi skal tillade os at mærke os selv på godt og ondt.

Højdepunktet i mit forløb med hver eneste deltager er, når jeg kan se hvordan kroppen forandres. Jeg kan se det på hvert menneske, inden de selv siger noget. Det er et magisk øjeblik og så tydeligt, at se hvordan kroppens energi ændres, og øjnene udstråler liv og glæde. 

Forestil dig fugl Føniks. Se hvordan denne smukke og stærke fugl rejser sig af sin egen aske. På samme måde ser jeg mine klienter, som genopstår som de stærke kvinder de faktisk er. Men denne gang føles det autentisk – og uden kamp.

 – “Øjnene er sjælens spejl. Øjnene fortæller, hvordan du har det.”

Hvad siger andre?

“Jeg var tom indeni, megastresset og havde ondt af mig selv…”

”Jeg var tom indeni, megastresset og havde ondt af mig selv. Og jeg var ikke mere glad. Under mit forløb hos Barbara har jeg lært at lytte til min krop og at jeg skal behandle min krop ordentlig. Når min krop har det godt, bliver jeg glad og har overskud. Det var det bedste, som kunne ske for mig.”

Signe, marketingchef – 39 år

“…Jeg følte at jeg var ved at gå i stykker. Mit liv udadtil var perfekt, men indeni havde jeg det ad helvede til. Jeg vidste ikke mere hvem jeg egentlig var…”

”Inden jeg kom hos Barbara havde jeg svært ved at sove, fordi mine tanker kørte i ring. Der var hele tiden noget, som skulle ordnes. Jeg følte at jeg var ved at gå i stykker. Mit liv udadtil var perfekt, men indeni havde jeg det ad helvede til. Jeg vidste ikke mere hvem jeg egentlig var. Barbara hjalp mig med at indse, at jeg var nødt til at slippe mine negative overbevisninger. Min horisont blev udvidet og jeg har lært meget godt om mig selv. Nu hviler jeg i mig selv og føler mig stærkere og mere fri end nogensinde før.”

Sara, advokat – 43 år

“Hovedpine, kæbesmerter, hjertebanken, manglende sexlyst var blevet hverdag for mig. Det var forfærdeligt…”

”Hovedpine, kæbesmerter, hjertebanken, manglende sexlyst var blevet hverdag for mig. Det var forfærdeligt. Jeg havde ingen at tale med om min frustration, indtil jeg startede i et forløb hos Barbara. Jeg lærte at min selvtillid var høj, men mit selvværd meget lav. Derfor troede jeg at jeg ikke var god nok. Ergo fortjente jeg ikke at have det godt. Men nu har jeg lært at styre mine tanker og mine smerter i kroppen er væk.”

Lise, sygeplejerske – 37 år

Min egen erfaring

Jeg var et vrag. Udkørt, udbrændt, stresset og alt glæde var væk. Jeg var kun i mit hoved og tænkte kun på mit arbejde. Jeg havde en endeløs opgaveliste. Min krop gik i forfald. Jeg var ved at dø indvendig.

Jeg var ikke den fysioterapeut, som jeg ville være. Jeg var hellere ikke den kvinde, som jeg ville være. Jeg løb i et hamsterhjul og anede ikke mere hvem jeg var mere. Jeg var tom.

Heldigvis kom der et vendepunkt, men det tog cirka to år før jeg kunne se hvor meget jeg var på afveje. Der kom mange velmenende råd undervejs, men dem var jeg døv for. Kloge råd om motion nyttede ikke noget, fordi jeg jo netop ikke havde tid til motion. Kloge råd om at slappe af nyttede hellere ikke noget, fordi jeg kunne ikke finde ud af at slappe af. Det føltes som om ingen forstod hvor travlt jeg havde.

Men lidt efter lidt begyndte jeg heldigvis at indse, at sådan kunne og ville jeg ikke fortsætte. Jeg begyndte at lytte til min krop og jeg tog på et Mindfulness retreat. Det har været en lang rejse at finde mig selv igen. Og jeg ville ønske, at jeg tidligere havde mødt et menneske, som kunne have hjulpet mig på samme måde, som jeg arbejder nu. Mange forsøgte, men de vidste ikke hvordan de kunne få mig til at ændre kurs. Igennem mine 19 års arbejde med klienter på min fysioterapiklinik kunne jeg se, at der er mange kvinder, som har det ligesom jeg havde det fra 2004 til 2006. Derfor besluttede jeg, at jeg vil gøre en forskel for de her kvinder. Være med til at bryde den onde cirkel inden det går helt galt med stress, depression og udbrændthed.

Som du kan se så har jeg også mødt bump på vejen – ligesom dig. Det er selvfølgelig ikke det eneste bump i mit liv. Jeg har lært at acceptere, at livet består af godt og ondt og tiden er med til at hele. Idag ved jeg har en indre råstyrke, som jeg kan aktivere igennem livets stormfulde faser.

image001 (3)

Min faglige profil og min passion

 • Økonomiuddannelse fra Handelsakademi i Bregenz, Østrig, 1990
 • Fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i København, 2002
 • Ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2004
 • MSc in Physiotherapy, Queen Margaret University, Edinburgh/Scotland, 2014
 • Fagpolitisk aktiv i Danske Fysioterapeuter, hvor jeg har flere bestyrelsesposter.
 • Derudover et hav af uddannelser og kurser indenfor:
  • coaching
  • fysioterapi
  • mindfulness kognitiv terapi
  • akupunktur
  • haveterapi/terapihaver fra Københavns Universitet
  • terapihunde

Jeg har altid godt kunne lide at arbejde med mennesker og med dyr. Og jeg elsker at være ude i naturen, hvor jeg finder ro og inspiration. På en eller anden måde er alt dette gået op i en højere enhed for mig igennem mit liv.

I 2004 startede jeg min fysioterapiklinik og har sidenhen været så privilegeret at kunne fordybe mig i emner, som jeg brænder for. I modsætning til de fleste fysioterapeuter var jeg ikke kun fokuseret på kroppens funktion, men også utroligt opmærksom på mine klienters mentale tilstand, fordi psyken har stor betydning for vores helbred.

I de sidste mange år er jeg blevet mere og mere opmærksom på, at jeg har en særlig evne til at spotte og læse kvinder, som lider af ”indre smerte og tomhed”. Deres ansigter og øjne udstråler en tristhed og træthed, og deres krop mangler power. Jeg kan tale direkte til deres hjerter og hjælpe dem. Derfor valgte jeg at starte min coaching virksomhed i 2019, hvilket har været en stor og fantastisk beslutning. Jeg glæder mig hver eneste gang jeg møder en modig kvinde, som ønsker at tage en ny beslutning i hendes liv. Og jeg er taknemmelig over at være den, som kan få lov at være med på hendes personlige udviklingsrejse.

– “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.”

Her er hvad 9 ugers forløbet indeholder

Vi mødes til et fysisk retreat á 4 timer, inkl. frugt og vand i løbet af formiddagen, herefter en let frokostanretning med en drikkevare.

Programmet:

 • Præsentation af gruppen
 • Historiefortælling
 • Kroppens sprog – Lær at lytte
 • Teori og masser af træning i min Heart-Mind-Body Metode.
 • Visualisering (meditationsteknik)
 • Dit liv: Nogle gange får vi skabet os et liv, som ikke passer os. Ikke med vilje. Ikke altid er vi bevidst om at vi alligevel gør det. Hvordan kan det ske?
 • Afslutning af dagens program. 
 • Frokost 

Eksklusiv medlemsgruppe i en lukket Facebookgruppe, hvor du vil opleve uvurderlig støtte og positiv energi fra både mig og de øvrige deltagere.

Praktiske oplysninger:

 • Dato: 16. oktober 2021 kl. 9-12.     
 • Kl. 12 venter der os en let frokostanretning med en drikkevare.  
 • Sted: Konferencecenter Kollekolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse (Under forudsætning af at det er muligt pga. Corona. Derfor forbeholdes retten til ændringer.)  
 • Medbring yogamåtte (eller noget blødt) til at ligge på, samt et lille tæppe til at dække dig til med.

Ugens emne: Selvværd og selvtillid

Selvværd handler om det du er. Mens selvtillid fortæller om hvad du gør, og din tiltro på dine evner. Har du overvejet at selvtillid uden selvværd ikke er nok? Hvordan påvirker selvværd og selvtillid dit liv?

 • 2 timer Live Masterclass, hvor jeg underviser og faciliterer gruppen i ugens emne
 • Derudover får du en workbook, som understøtter dig yderligere i processen. Jeg anbefaler at du bruger en til to timer om ugen til din workbook. Tiden kan deles op over flere gange, hvilket kan være en fordel. Nogle gange skal du nemlig bruge tid til at tænke over det, som du har læst. 
 • Du modtager også en understøttende visualisering, som er en meditationsteknik. Visualiseringen tager ca 20 minutter og du bestemmer selv hvor ofte du har tid og lyst til at lytte til den. 
 • Hver uge bliver du sat sammen med en ny Buddy. I får en konkret opgave af mig, som du og din Buddy arbejder videre med. I aftaler selv hvordan det passer jer bedst at mødes. Afsæt 30-60 min./uge til denne del.Tiden er godt investeret, fordi du og din Buddy begge har et brændende ønske om at udvikle jer.           
 • Eksklusiv medlemsgruppe i en lukket Facebookgruppe, hvor du vil opleve uvurderlig støtte og positiv energi fra både mig og de øvrige deltagere. Det er helt op til dig og gruppen hvad der bliver skrevet. Der kan være spørgsmål, tanker og oplevelser, som du ønsker at dele med andre. Jeg deltager mindst en gang om dagen i gruppens oplæg. 

Ugens emne: Aktiver din hjernes skjulte visdom og skab helt nye resultater.

Din fantastiske hjerne har mange kroge, men du udnytter dem langt fra optimalt. Tænk hvilke uanede potentialer du kan finde i din hjerne. 

 • 2 timer Live Masterclass, hvor du bliver klogere på din hjerne. Og hvordan din hjerne påvirker din krop og dine tanker. 
 • Workbook med nyttig viden og praktiske øvelser. Tidsforbrug: en til to timer/uge.
 • Buddysupport fra de andre deltagere. Hver uge får du og din Buddy en opgave, som I arbejder videre med. I aftaler selv hvordan det passer jer bedst at mødes. Afsæt gerne 30-60 min./uge til denne del.
 • Eksklusiv medlemsgruppe i en lukket Facebookgruppe, hvor du vil opleve uvurderlig støtte og positiv energi fra både mig og de øvrige deltagere. Det er helt op til dig og gruppen hvad der bliver skrevet. Der kan være alt fra spørgsmål, tanker, billeder og oplevelser, som du ønsker at dele med andre. Jeg deltager mindst en gang om dagen i gruppens oplæg. 

Indhold: Luk op for dit hjertets kraft og gør en forskel for dig og andre

 • 2 timer Live Masterclass, hvor vi fordyber os i hjertets univers. Det er et vidunderligt emne at arbejde med.  
 • En understøttende workbook  til ugens emne.
 • Og en skøn visualisering, som guider dig i dit hjertearbejde. 
 • Buddysupport fra de andre deltagere. Hver uge får I en opgave, som du og din Buddy arbejder videre med. I aftaler selv hvordan det passer jer bedst at mødes.          
 • Eksklusiv medlemsgruppe i en lukket Facebookgruppe. Gruppen skal inspirere dig og de andre i gruppen til at fastholde den positive udvikling, som du ønsker at opnå.  

I fællesskab går vi en 2 timers tur, hvor jeg har et overraskelsesprogram klar. Det handler ikke bare om at gå, men om meget mere. At gå kan ændre vores syn på verdenen. Glæd dig. 

 • Workbook
 • Ligesom i de andre uger er der selvfølgelig også Buddysupport i uge 5. hvordan det passer jer bedst at mødes.
 • Eksklusiv medlemsgruppe i en lukket Facebookgruppe, hvor du vil opleve uvurderlig støtte og positiv energi fra både mig og de øvrige deltagere. Praktiske oplysninger:
 • Vi mødes i naturskønne Furesø eller Egedal kommune (detaljer kommer senere).
 • Husk praktisk tøj, et håndklæde til at sidde på, drikkedunk og gode gå sko.
 • Dato: 16. september 2021 kl. 10-12

Ugens emne: Styrk din intuition og skab det liv du drømmer om

Kender du det at stå i en situation, hvor du simpelthen ikke kan beslutte dig? Du tænker på fordele og ulemper og lytter til din mavefornemmelse, men alligevel udebliver svaret. Du bliver forvirret og frustreret. Men forestil dig, at du lærer at udvide din tankemæssige horisont, og dermed tillader dig at finde nye alternativer. I mange tilfælde er det nemlig os selv, som låser os fast, fordi vi frygter det ukendte.

 • 2 timer Live Masterclass (online), hvor vi træner din intuition. Det er et utroligt spændende emne, som vil give dig så meget glæde og frihed. Free yourselv!  
 •  Ligesom i de andre uger får du også i uge 6 en workbook til ugens emne. 
 • Buddysupport fra de andre deltagere. Hver uge får I en opgave, som du og din Buddy arbejder videre med. I aftaler selv hvordan det passer jer bedst at mødes.          
 • Eksklusiv medlemsgruppe i en lukket Facebookgruppe, hvor du vil opleve uvurderlig støtte og positiv energi fra både mig og de øvrige deltagere.

 

 Ugens emne: Skru op for livet 

Det lyder skønt, ikke? Ja, så lad os gøre det. Ikke på den overfladiske måde, men med hjertet. I denne uge bliver din bevidsthed skærpet på  hvad der blokerer dig for at leve dit drømmeliv. Du har sikkert allerede gættet at det er dine tanker, som blokerer dig. Og nu skal vi gå et skridt videre. Nemlig det afgørende skridt for at forandring kan ske. 

 • 2 timer Live Masterclass, hvor jeg fortæller og inddrager dig sammen med resten af gruppen.
 • Som vanligt kommer der i ugens løb en inspirerende og støttende workbook
 • Du modtager også en understøttende visualisering, som er en meditationsteknik. 
 • Også i denne uge bliver du sat sammen med en Buddy. I får en konkret opgave af mig, som du og din Buddy arbejder videre med. I aftaler selv hvordan det passer jer bedst at mødes.          
 • Eksklusiv medlemsgruppe i en lukket Facebookgruppe, hvor du vil opleve uvurderlig støtte og positiv energi fra både mig og de øvrige deltagere. Det er helt op til dig og gruppen hvad der bliver skrevet. Der kan være spørgsmål, tanker og oplevelser, som du ønsker at dele med andre. Jeg deltager mindst en gang om dagen i gruppens oplæg.

Ugens emne: Kvinde, tillad dig at være kvinde. Det handler ikke om feminisme. Men om den naturlige balance mellem kvinde og mand, det feminine og det maskuline. 

Uge 8 har fokus på at være kvinde. Hvordan fungerer og trives du i en verden, som har meget fokus på maskuline værdier? Hvordan forholder du dig til de feminine/bløde værdier?  

 • Ugen starter med en 2 timers Live Masterclass, hvor du igen inddrages aktiv.
 • Ugens workbook giver som vanligt yderligere inspiration og hjemmelektier. Som i de øvrige uger planlæg omkring en til to timer til denne del. 
 • Det er sidste gang at du får/giver Buddysupport. Afsæt denne gang gerne 60 minutter hertil, da I begge nok har meget på hjertet den sidste gang.            
 • Eksklusiv medlemsgruppe i en lukket Facebookgruppe, hvor du vil opleve uvurderlig støtte og positiv energi fra både mig og de øvrige deltagere. Bidrag med spørgsmål, tanker og oplevelser, som du ønsker at dele med andre. Inspirer og lad dig inspirere. Jeg deltager mindst en gang om dagen i gruppens oplæg.

Vi mødes til 4 timers retreat, hvor vi fordyber os med øvelser, som manifesterer dine ønsker og drømme. Alt det, som vi har arbejdet med i de sidste 8 uger. 

Hvad skal jeg med mit liv? 

Hvordan kommer jeg videre?

 

Herefter nyder vi i fællesskab en let frokostanretning, hvor vi fejrer dit nye liv. 

Praktiske oplysninger:

 • Dato: 13. november 2021 kl. 9-12
 • Kl. 12 venter der os en let frokostanretning med en drikkevare.

  Sted: Konferencecenter Kollekolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse (Under forudsætning af at det er muligt pga. Corona. Derfor forbeholdes retten til ændringer.)

 • Medbring yogamåtte (eller noget blødt) til at ligge på, samt et lille tæppe til at dække dig til med.

Under forudsætning af at gældende Coronarestriktioner kan overholdes. Derfor forbeholder jeg mig retten til at ændre datoen, alternativt at mødet laves om til en onlinesession (I tilfælde af onlinesession vil du få refunderet 700,-).

På forløbet er der plads til 10 kvinder.

Her er alt det du får, når du investerer i dig selv

Samlet pris: 17.455,-

PIONER PRIS: 11.500,- 

Tilmelding inden 15. august 2021

*Pioner-pris ved tilmelding inden den 15. august 2021: 11.500,-  (dvs. 1.277,-/uge) – Surprisegave til alle, som tilmelder sig inden den 1. august 2021 (Værdi 500,-) – Prisen er inkl. 25 % moms

Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik

Har du spørgsmål til forløbet?

Samlet pris: 17.455,-

11.500,-

EARLYBIRD-PRIS

inden 15. august

OBS: Mulighed for betaling i rater

Er du klar til at slippe din indre tomhed?

Bliv del af et stærkt fællesskab, hvor du møder forståelse og får et kærligt skub til at finde din egen vej igen.

Gruppeforløbet ”Kvinde slip din indre smerte og lev helhjertet” udbydes af Coaching by Barbara Juen, Bymidten 11, 1., 3500 Værløse, CVR 26557771, SE-nr. 40426183, kontakt@barbarajuen.dk, tlf. 3054 4780

Coaching by Barbara Juen   |   Bymidten 11, 1.,  3500 Værløse  | Tlf. 30 54 47 80   |  kontakt@barbarajuen.dk   |  Cookies- og privatlivspolitik

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere