Livet er som en rutschebane

Livet er som en rutschebane🎢

Der er op- og nedture 🙂🙃

Det er så skønt, når alt går som vi ønsker os det😍. Men sådan fortsætter det desværre ikke altid.

Lige pludseligt og ofte ganske uforventet rammes vi alle af et eller andet, som gør ondt.

Vi kan rammes af noget udefra, som for eksempel sygdom og død.

Vi kan også rammes indefra💔. Her er det meget vigtig at mærke godt efter. For hvorfor bliver du pludseligt ked, har en kort lunte, føler dig forvirret, alene, trist og deprimeret? Og hvorfor mærker du også at der sker en larmen i kroppen? Det kan være muskelspændinger, kæbesmerter og hovedpine. 🤯

Hvorfor larmer det i din krop? Hvad er det din krop og din hjerne fortæller dig? 🤔

Er du i en fase i dit liv, hvor du føler dig stresset? Hvor du også har mange bekymringer? Spekulerer du for meget?

Giver det mening, hvis jeg så spørger dig om du føler at du bærer en tung byrde på dine skuldre? 🙇‍♀️ Mon ikke du nikker genkendende? Din krop forsøger jo at fortælle dig at der er noget, som ikke er i balance.

Løsningen er at du lytter til årsagen til den “larmen” der er flyttet ind i dig. 🥰

Og at du accepterer “larmen”, og at du er parat til at finde en ny måde at bearbejde den indre larm på. Det handler om at forstå den vigtige besked, som din krop sender dig. Når du tør at lytte, kan der ske forandring i dit liv🧚‍♀️.

Jeg føler mig så heldig at jeg er både coach og fysioterapeut. Og jeg har i mine efterhånden 19 års arbejdserfaring 🤩 mødt 1000vis af kvinder, som ofte på forholdsvis kort tid har opnået forandring. Jeg elsker når transformationen sker. Det sker på et splitsekund, og jeg får nærmest gåsehud hver gang det sker. Puf, så er problemerne væk. Eller måske rettere sagt, så er dit syn på dit problem ændret. Noget, som du måske troede var umuligt, viser sig pludseligt at blive mere overskueligt. Og den tunge byrde, som du bærer rundt på dine skuldre, bliver markant lettere. Hvordan lyder det?🧚‍♂️

Det er noget, som coaching kan hjælpe dig med. 🥰

Kærlig hilsen

Barbara

"Tak for chancen til bedre selvindsigt/coaching , det har været værdifuldt. Jeg har fået bekræftet, og alligevel til min egen undren, at personlig udvikling er en evig rejse. Jeg er spændt på fremtiden og det arbejde jeg har foran mig for at leve bedre, og være tro mod mit bedste jeg. Det binder dårlig energi ikke at gøre det og har mange konsekvenser, som forstyrrer et godt flow. Du har været behagelig, rolig, positiv og med smil vist mig vejen, jeg ikke selv kunne finde."​

MONA (72 ÅR)​

​Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag nyheder og gode råd direkte i din indbakke. 

Ved tilmelding accepterer du min Cookies- og privatlivspolitik.​

Coaching ved Barbara Juen​

Bymidten 11, 1 3500 Værløse​

Tlf. 30 54 47 80

facebook   instagram