Slip din indre smerte
og skab det liv du drømmer om

 

 Kan du huske hvordan det føles at være glad og lykkelig? 

Det er længe siden du har følt ægte glæde. I stedet er en indre smerte og tomhed flyttet ind. Men hvordan kunne det ske? 

Mange af mine klienter er succesfulde mennesker, som har et godt arbejde og er vellidte. 

Paradoksalt nok misunder dine omgivelser dig. Fordi du udadtil har det perfekte liv. Du er klog, vellidt og har overskud til at være der for alle andre. Du siger nemlig aldrig nej til at hjælpe.

Du passer dit arbejde, fordi det skal du jo. Men din passion og motivation er væk. Hverken lønforhøjelse eller ros betyder noget. I dit parforhold er gnisten forsvundet. I lever bare sammen. Du kan ikke beslutte dig om du skal blive eller gå. 

Angst, bekymringer, lav selvværd, ensomhed og smerter (hovedpine, ondt i maven, underlivssmerter) fylder også i hverdagen.

 Ingen kan forstå at du har det ad helvede til. 

Men sådan behøver det ikke at forsætte  

Et coachingforløb kan afklare hvad der gik galt, siden du ikke længere indtager hovedrollen i dit liv. Bliv bevidst om hvad der gjorde at du tilsidesat dine behov og ønsker. You will love it. 

 

Personlig udvikling er for dig, som savner et eller andet i dit liv

Er du klar til at komme i gang med at skifte kurs? At finde hjem igen. Finde hvile. At leve din drøm.

Du vil blive overasket over hvad der er muligt. Og lad nu være med at sige at du ikke har tid. Det er en meget dårlig undskyldning. Hvornår har nemlig du nogensinde tid? Overvej også alternativet, hvis du ikke handler. 

Og lad være med at sige at det ikke er muligt. Du kan ikke udtale dig om noget, som du ikke har forsøgt. 

Jeg tilbyder individuelle forløb og gruppeforløb. Næste gruppeforløb starter i foråret 2021. Der er plads til 8 kvinder.

 

Nu får du en lille historie. Måske kan du genkende noget af denne historie hos dig?

Tine er 37 år og har en god stilling som leder i en større virksomhed. Men hun trives ikke længere på arbejde. 

Hun er også ked, fordi hun har svært ved at finde en kæreste. 

Hun kontakter mig, fordi hun føler sig tom og trist. Hun har svært at se positiv på fremtiden. 

Igennem de sidste 2 år plages hun oftere og oftere af en voldsom hovedpine.  Hverken massage eller fysioterapi hjælper.

I sit coachingforløb efter min HBM-metode (Heart-Mind-Body) begynder hun at indse at hendes forventninger er meget høje, ja de er nærmest umenneskelige. Denne indsigt fjerner en tung byrde fra hendes skuldre og frigiver positiv energi og overskud. Og hendes hovedpine forsvinder allerede efter nogle få uger.

Tine begynder nu selv at kunne finde løsninger. Og det ses så tydeligt at hendes ansigt får et andet udtryk og udstråler glæde. Hendes krop begynder at rette sig op, og viser en selvsikker kvinde med ægte overskud.

Det er så tydeligt at se hvordan hun fyldes med positiv energi og hendes udstråling ændres. I løbet af ganske få uger kan alle i hendes omgivelser se hvilken forvandling Tine har gennemgået. Og hun får positive tilkendegivelser for hendes udvikling.  

Tines nu positive tankegang og udstråling gør at hun er blevet åben og modtagelig for at tale med andre mennesker. Hun har faktisk mødt en sød kæreste. Og hun har genfundet glæden på arbejdet. 

Tine ved nu at det ikke var hendes omgivelser, som var problemet. Hun var problemet, fordi hun havde nogle overbevisninger, som fik hende til at fokusere på det dårlige, og dermed lukke af for det positive.

Personlig udvikling styrker din selvtillid, motivation og respekt for dig selv. 

 

Du kan booke 1:1 aftaler med mig. 

Eller tilmelde dig mit gruppeforløb, som starter den 17. april 2021

 

Dreams can get true

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere