Skab det liv du drømmer om via personlig udvikling

Personlig udvikling er utroligt spændende, fordi vi bliver beriget på det personlige plan. Du får øjnene åbnet op for nye muligheder, og måske ser du pludseligt noget, som du ikke anede eksisterede. Wow, det er et rent energiboost. 

Personlig udvikling er for alle. Både for dig, som har et godt liv. Men også for dig, som mangler selvtillid, er bange, usikker, .eksamensangst, står ved en skillevej, …

Under et coachingforløb finder vi ud af hvad du ønsker at opnå (=dit mål). Og herefter hjælper jeg dig med at du kan nå derhen og blive en ny udgave af dig selv. Nogle gange går dette ganske hurtigt, mens det andre gange tager længere tid. 

Når du har forstået hvad der forhindrer dig i at opnå dit mål  og hvilke overbevisninger du går rundt med, så er du allerede kommet langt. Du skal have denne indsigt for at kunne bryde dine overbevisninger, og sidenhen for at erstatte dem med positive tanker.

Her er en lille historie som jeg tit hører. Line kontakter mig, fordi hun føler at hun mangler selvtillid og har svært at se positiv på fremtiden. Hun er ked, fordi hun har svært ved at finde en fast kæreste og hun trives ikke på arbejde. Jeg stiller hende nogle spørgsmål, som får hende til at indse at hendes forventninger er meget høje, ja de er nærmest umenneskelige. Denne indsigt fjerner en tung byrde fra hendes skuldre og frigiver positiv energi og overskud. Herefter begynder vi at fokusere på hvad der skal til for at hun kan se anderledes på tilværelsen. Samtidig med at hun selv finder løsninger, begynder hendes ansigt at stråle og hendes krop retter sig op. Det er så tydeligt at se hvordan hun fyldes med positiv energi og hendes udstråling ændres. I løbet af ganske få uger kan alle i hendes omgivelser se hvilken forvandling Line har gennemgået og kommenterer dette overfor hende. Dette styrker Line yderligere i hendes selvtillid. Eftersom hun nu har ændret sin tankegang og sin kropslige udstråling er hun blevet åben og modtagelig for at tale med andre mennesker, hvilket har resulteret i at hun har mødt en sød kæreste og hun har genfundet glæden på arbejdet. Line blev klar over at det ikke var hendes omgivelser, som var problemet. Hun var problemet, fordi hun havde nogle overbevisninger, som fik hende til at fokusere på alt det dårlige, og dermed lukkede af for alt positivt.

 

 

Dreams can get true

 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere