fbpx

Tænk mindre - Nyd livet mere

 

 Tænk mindre og nyd livet mere 

Tankermylder er opslidende. Du sover dårligt, du kan blive deprimeret og angst. 

 

Mange af mine klienter er succesfulde mennesker, som har et godt arbejde og er vellidte. 

Dine omgivelser misunder dig, fordi du udadtil har det perfekte liv. Du er klog, vellidt og har overskud til at være der for alle andre. Du siger nemlig aldrig nej til at hjælpe, fordi du bekymrer dig om hvad andre mon vil synes om dig. Du er bange for at såre eller skuffe andre. 

Du passer dit arbejde, fordi det skal du jo. Men din passion og motivation er væk. Du tror at alt skal være mere end perfekt. Du bliver aldrig færdig med dine opgaver, fordi du har en endeløs to-do liste.

Stille og roligt sniger angst, bekymringer, lav selvværd, ensomhed, indre tomhed og smerter (hovedpine, muskelspændinger, ondt i maven, osv.) ind i din hverdag.

Ingen kan forstå at du har det ad helvede til. 

 

Men sådan behøver det ikke at forsætte  

Et coachingforløb kan afklare hvad der gik galt, siden du er begyndt at overtænke og derfor ikke længere indtager hovedrollen i dit liv.

Du vil opdage hvor befriende det er at tænke mindre. Du bliver mere nærværende og kan nyde livet meget mere. 

 

Personlig udvikling er for dig, som savner et eller andet i dit liv Er du klar til at komme i gang med at skifte kurs? At finde hjem igen. Finde hvile. At leve din drøm. Du vil blive overasket over hvad der er muligt. Men, men, men … nu får du måske følgende tanker:
  1. Du har ikke tid til et coachingforløb.
  2. Du har ikke råd til et coachingforløb.
  3. Du tror ikke på at det er muligt.
Tag det nu roligt. Og spørg dig selv: 
  1. Hvornår har du nogensinde tid nok?
  2. Hvor mange penge skal du have, før du tror at du har råd?
  3. Hvordan kan du vide at det ikke er muligt, når du ikke har forsøgt?
Jeg kender alle undskyldningerne for ikke at komme igang. Men i virkeligheden er det bare en overbevisning, som du har. Det er altså din første forhindring du skal overvinde.  

Nu får du en lille historie. Måske kan du genkende noget af historien hos dig?

Tine er 37 år og har en god stilling som leder i en større virksomhed. Men hun trives ikke længere på arbejde. Hun er også ked, fordi hun har svært ved at finde en kæreste.

Hun kontakter mig, fordi hun føler sig tom, deprimeret og stresset. Hun har svært at se positiv på fremtiden. De sidste to år har hun ofte haft kraftig hovedpine, hvor hverken massage eller fysioterapi har hjulpet.

I hendes coachingforløb efter min Heart-Mind-Body metode begynder hun at indse at hendes forventninger er skyhøje, ja de er nærmest umenneskelige. Hun bliver også klar over at hun tænker og bekymrer sig alt for meget. Den indsigt fjerner en tung byrde fra hendes skuldre og frigiver positiv energi og overskud i hende. Hendes krop begynder at rette sig op, og viser en selvsikker kvinde med ægte overskud. Øjnene stråler af glæde. Og på nærmest magisk vis forsvinder hendes hovedpine allerede efter nogle få uger.

Det er så tydeligt at se hvordan Tine fyldes med positiv energi, og hvordan hendes udstråling ændres. Selv hendes omgivelser kan se og mærke forandringen, og kommer med positive tilkendegivelser. Tines nu positive tankegang og udstråling gør hende mere udadvendt. Hun har endda fundet en sød kæreste. Og hun har genfundet glæden på arbejdet.

Tine har lært at det ikke var hendes omgivelser, som var problemet. Hendes tankegang var problemet. Hun havde nogle overbevisninger, som fik hende til at fokusere på det dårlige, og dermed lukke af for det positive.

Personlig udvikling får dig til at nyde livet mere, fordi du bekymrer dig mindre. Din selvtillid vokser, og du bliver modigere til at realisere dine drømme.

Du kan booke 1:1 aftaler med mig, eller skrive dig op til mit gruppeforløb, som er planlagt til september 2021.

Dreams can get true

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere