UDSOLGT​

​Føler du at du kører rundt i samme hverdagstrummerum?

Hverdagen er blevet triviel, intetsigende og stressende. 

Og du kan ikke se hvor du kan sætte ind for at det kan blive anderledes. Børn, arbejde, hushold, indkøb, ... skal jo passes. 

 • Du har en lang to do liste, som du aldrig nogensinde kommer i mål med. Derfor lever du konstant med dårlig samvittighed.
 • Du laver intet, som giver dig positiv energi, fordi de mange praktiske ting skal klares først. Bagefter er du for træt til at tænke på dig selv.
 • Du føler dig forpligtet til at hjælpe alle andre.


Du er bange for hvad fremtiden bringer, hvis dit liv fortsætter i hamsterhjulet. For før du har set dig om, så er der igen gået et år uden at du føler at du har været med i det.

 • Du går glip af meget, fordi du ikke er nærværende. Dine børn bliver voksne uden at du virkelig oplever det.
 • Det slider på dit ægteskab at du ikke er til stede, men i stedet stresser rundt.
 • Du har smerter i kroppen, men du er måske ikke engang klar over at smerter kan være et tegn på at du ikke er god ved dig selv.

Du vil så gerne være en bedre mor, kone og menneske. Og finde livsglæden og måske også lære at elske dig selv i processen.

Der findes en løsning!

Du er ikke alene, og det kan være en stor hjælp at deltage i et gruppeforløb.

I en gruppe  oplever du positiv opbakning og støtte, og du bliver holdt op på dine mål - også når det er svært.

Du er omgivet at andre kvinder, som ønsker udvikling. 

Du vil ikke føle dig alene eller anderledes, fordi du vil opdage at selvom vi kommer med forskellige problemer, så handler det dybest set alligevel om det samme. Og det er noget, som mange bliver overrasket over. 

Du får hele tiden personlig feedback og støtte fra mig. 

Mit gruppeforløb består af max 10 deltagere, hvor der er god tid til hver enkelt deltager.

Skal du med?

Næste hold starter den 12. april 2022

Indhold:

 • 9 x online LIVE 1,5 timer (Teams)  (12. april, 19. april, 26. april, 4. maj, 10. maj, 17. maj, 24. maj, 31. maj og 7. juni 2022. Tid: kl. 19-20.30)
 • Gruppearbejde 1 x ugl (ca 10-20 min arbejde. Du aftaler selv tiden med din makker.)
 • Individuelle opgaver (små og overkommelig, men ganske effektive)
 • Lukket FB gruppe med ubegrænset coachingsupport fra mig
 • Bonus: 5 timers fysisk retreat i Værløse (4. juni 2022 kl. 9-14)

Pris: 6.900,- Earlybird ved tilmelding inden den 20.3.2022

Pris efter den 20.3.2022: 7.900,-

Der er mulighed for ratebetaling.

For tilmelding klik her

Har du spørgsmål? Så send mig gerne en mail. Husk at skrive dit telefonnummer i mailen, så jeg kan ringe tilbage.

Her kan du læse nogle kommentarer af mine tidligere klienter:

​Hej barbara. Det jeg mest tog til mig i dag var diskussionen om skæbne og valg her i livet. Jeg tror, at alle mennesker i løbet af livet møder modstand. Det kan man ikke forhindre, men man kan ændre den måde man tænker/tackler det på. Kh Sanne

Hej Barbara
Det jeg tager med fra idag er at andre også er presset. ;-)
Jeg har følt mig alene med den følelse, så det var “rart” at høre jeg ikke er alene.
Mvh Mette

Hej Barbara
Udbyttet i aften: øve mig på at have positive tanker. Og tro på at omgivelserne vil mig det godt. Tak for snakken. Marie

Hej Barbara,
Udbyttet i aften er hvilke grunde vi har til at handle. Samt at jeg kan se min udvikling som en bolig, med etager (det havde jeg aldrig tænkt på før hihi). Det betyder jeg har et nyt værktøj til at komme opad. Så tak for det. Stor knus Ida

Hej Barbara: Har arbejdet med at se mit nye jeg - og hvad jeg skal have styr på. Tror overordnet der er to ting: mine negative tanker og tale til mig, samt at tøjle min perfektionisme. Mette

Kære Barbara
Tak for alle dine gode indput til hvad jeg skal arbejde med, for at holde fast i mig selv, når ting omkring mig bliver svære. Jeg startede op i dag til vores online session, med dårlige tanker om mig selv og nu kun 1,5 time efter mæsker jeg en indre styrke.
Jeg har mange ting jeg syntes jeg gerne vil “slutte” forløbet af med … så jeg må vælge det vigtigste: Jeg vil gerne have fokus på hvordan får kræfter til at “stå op for mig selv” (hedder det sådan?) Jeg vil gerne føle at jeg altid har “lov til at være her”, for jeg tror jeg alt for tit tænker dårligt om mig selv, at jeg er til besvær for andre. At jeg ikke dur til noget. Ha’ en god aften og tak for i dag. Kh Sanne

Jeg har netop afsluttet et online-forløb og var overrasket over hvor mange effektive værktøjer Barbara har i skuffen. Vi var en gruppe på 10 kvinder, og selvom det var online, gik det rigtig godt med at interagere med hinanden, få plads til den enkelte, gruppeopgaver og ikke mindst blive opmærksomme på vores mål. Giv det en chance – Du fortjener opmærksomhed fra dig selv – Kun du har ansvar for dig
Kh Stine

​Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag nyheder og gode råd direkte i din indbakke. 

Ved tilmelding accepterer du min Cookies- og privatlivspolitik.​

Coaching ved Barbara Juen​

Bymidten 11, 1 3500 Værløse​

Tlf. 30 54 47 80

facebook   instagram